Bezorgen en retourneren

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

 • De levertijd bedraagt voor pakketpost binnen Nederland, indien voor 16:00u besteld meestal 1 tot 3 werkdagen. Het kan helaas voorkomen door overmacht, vertragingen of andere oorzaak dat je pakket langer onderweg is. Je wordt hiervan uiteraard op de hoogte gehouden.
 • De levertijden voor zendingen naar België bedragen 2 tot 7 werkdagen afhankelijk van de bestemming.

Waar ontvang ik mijn Track & trace code?

 • Alle zendingen worden voorzien van een trackingnummer waarmee je de voortgang van je zending kunt volgen via de PostNL website of de DHL website. Je ontvangt jouw Track & trace code via de opgegeven mail bij de bestelling.

Wat zijn de verzendkosten?

 • De verzendkosten bedragen voor pakketpost binnen Nederland €6,95. Voor brievenbuspost binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,50.
 • Voor zendingen naar België bedragen de verzendkosten €8,95.
 • Voor bestellingen boven de €75,- is de verzending gratis in Nederland en België,. 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

 •  Barbier Motorsport maakt gebruik van PostNL of DHL voor de verzending van je bestelling.
 • Om te zorgen dat je bestelling in goede orde bij je wordt bezorgd besteden we zorgvuldig aandacht aan de juiste verpakkingsmaterialen en proberen we er voor te zorgen dat er geen onnodige en te grote verpakkingen worden gebruikt.

Een product retourneren mag. Het kan zijn dat een product tegen valt of niet goed zit. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Hoe kan ik een product of bestelling retourneren?

Wil je een order terugsturen? Voor een zo goed mogelijke afhandeling hebben we de volgende voorwaarden opgesteld:

 • Aankoop via internet of telefoon wordt ook wel koop op afstand genoemd. Omdat je het product van te voren niet goed kunt beoordelen, heb je bij koop op afstand een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen de termijn kun je laten weten dat je het product wilt retourneren en je krijgt dan binnen 14 dagen het geld terug, ook de bezorgkosten. Lukt het niet om het artikel terug te sturen binnen 14 dagen? Neem contact met ons op, dan lossen we dit samen op.
 • De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. De kosten voor een retourzending bedragen € 7,25 in het geval van een standaard pakket bij PostNL. Het retour zenden is voor jouw risico. Je kunt dit eventueel verzekerd doen. Vraag in elk geval een bewijs van verzending.
  Een artikel retour brengen in de winkel is ook mogelijk en dit is uiteraard gratis.

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op over een retourzending. Wij lossen een fout van onze kant graag zo goed mogelijk op!

 • Je mag je artikel retour sturen door het retourformulier in te vullen welke onder aan op deze pagina kunt downloaden. Artikelen kunnen retour worden gestuurd, of gebracht, naar het volgende adres:

  Barbier Motorsport
  Oeveraseweg 6
  7971 PA Havelte
 • Wij storten binnen 14 dagen na aanmelding van je retour je geld terug op je rekening. Hierbij storten we zowel het aankoopbedrag terug als ook de eventueel gemaakte kosten voor het versturen van het product aan jou als consument. (Let op: Hieronder vallen dus niet de retourkosten, zie punt 2)
 • Wij houden ons het recht voor om jou aansprakelijk te stellen voor eventuele waardevermindering van het artikel dat ontstaat doordat je het artikel op andere wijze gebruikt dan je in de winkel zou doen. Hier kunnen dus kosten aan verbonden zijn voor jou als consument.

  We raden je aan om gewoon zuinig met de producten om te gaan. Dat voorkomt eigenlijk altijd problemen!
 • Zodra de retourzending bij ons afgeleverd wordt, gaan we voor je aan de slag. Als aan alle voorwaarden voldaan is, wordt het bedrag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het retour ontvangst teruggestort. Indien er dingen niet goed zijn nemen we contact met je op.

Artikelen die je niet kunt retourneren:

 • Cadeaubonnen
 • Maatwerk artikelen

Contact

Heb je een vraag over een artikel of het retourneren? Neem contact op via 0521-342960 of stuur een e-mail naar kleding@barbiermotorsport.nl

Retourformulier downloaden

Algemeen Retourformulier (PDF)

Tip: Vul het retourformulier zo duidelijk en compleet mogelijk in. Indien dit niet gebeurt, kan de behandeling vertraging oplopen.