Werkplaats Barbier Motorsport

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige motorfietsreparaties. In onze werkplaats werken vakmensen met een diepgewortelde passie voor motoren.

Moderne apparatuur

Vanzelfsprekend is onze werkplaats uitgerust met de modernste diagnoseapparatuur van Texa en beschikken we over geavanceerde tools, waaronder een draaibank, TIG/MIG lasapparatuur, ultrasone reiniger en een 4-gastester.

Specialist in elk merk

U kunt met vertrouwen uw motor ongeacht het merk bij ons laten repareren, en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Samen tot de oplossing

In tegenstelling tot de meeste dealers, die vaak simpelweg nieuwe onderdelen plaatsen voor het gemak, gaan wij graag de extra mijl om samen met u kosteneffectieve oplossingen te vinden. Het herstellen van het betreffende onderdeel is vaak een haalbare optie voor ons, of we kunnen gebruikte onderdelen voor u opsporen. Hierdoor kunnen we regelmatig kosten besparen voor onze klanten en motorrijden betaalbaar houden.

Samen meer dan 200 jaar ervaring

Ons team heeft samen meer dan 200 jaar ervaring in de motoren. En met meer dan ?40? jaar ervaring is onze werkplaatschef Joost heer en meester in de werkplaats. Heeft u vragen of wilt u meer weten over het repareren of onderhouden van uw geliefde tweewieler, dan kunt u contact opnemen op 0521-342 96

Motoronderhoud is belangrijk!

Bij Barbier Motorsport kan je terecht voor alle noodzakelijke service- en herstelwerkzaamheden voor elk merk en type motor.

Voor een goede start van het nieuwe seizoen is het verstandig om je motor nog even na te laten kijken en, indien nodig, een service beurt te laten geven.

Bij Barbier Motorsport hebben wij verschillende pakketten in de aanbieding en kunnen wij advies op maat geven.
Alles om ervoor te zorgen dat jouw motor weer in topconditie is!

Texa Diagnostic Centre

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste Texa apparatuur de Texa TXB's en de Texa Twin Probe Oscilloscoop.

Hierdoor kunnen wij sneller de oorzaak vinden van een storing en deze herstellen.

Daarnaast is het mogelijk verschillende parameters uit te lezen van de verschillende sensoren op uw motorfiets zodat deze goed afgesteld kunnen worden. We kunnen parameters wijzigen, onderdelen activeren injectie en ontsteking afstellen en configuraties aanpassen.

De Texa apparatuur wordt middels een fabrikant specifieke stekker aangesloten op de motorfiets en wordt door middel van een bluetooth verbonden met de laptop.

Onderdelen & Accessoires

Voor nieuwe, gebruikte, imitatie en originele onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Op zoek naar een nieuwe of gebruikte onderdelen of accessoires?

Meer informatie? Neem nu contact op!

Sleutel bij laten maken?

Tegenwoordig zijn de meeste motoren voorzien van een chip in de contactsleutel.

Fijn bij een poging tot diefstal, maar minder fraai als u een sleutel kwijtraakt. Wij kunnen bij ons in de winkel een extra sleutel voor u bij maken, zelfs als u de moedersleutel (rode sleutel) niet meer bij de motor heeft. De meeste sleutels hebben wij op voorraad!

Jouw motor tunen met ECU Flash?

Wil jij ook meer vermogen uit jouw motor halen? Of wil je jouw motor soepeler laten optrekken? Bij Barbier Motorsport zijn wij specialist in het ECU Flashen van motoren met de software van Woolich Racing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laswerk op maat

Bij Barbier Motorsport kunt u ook terecht voor laswerk op maat.
Heeft u een nieuwe of mooie gebruikte demper gevonden, maar past deze niet op uw motor? Wij maken hem voor u pas!

Meer weten?

Ultrasoon reinigen

Zijn jouw carburateurs toe aan een opfrisbeurt? Ultrasoon reinigen is de techniek om carburateurs te reinigen. Bij Barbier Motorsport kun je jouw carburateur(s) laten reinigen en/of reviseren.