Haal ook het maximale uit jouw motor!

Wil je jouw motor perfect afgesteld hebben? Met onze Woolich Racing software kunnen wij ook jouw motor volledig naar wens afstellen.

Wat is nou ECU tuning?

De ECU (Engine Control Unit) regelt de hoeveelheid brandstof en ontstekingsvervroeging en andere parameters die een verbrandingsmotor onder de huidige omstandigheden nodig heeft.


De ECU doet dit door ingangen te bewaken, waaronder gasklepstand, toerental, versnellingsstand, luchttemperatuur en koelvloeistoftemperatuur. Standaard ECU's zijn over het algemeen verre van optimaal en zijn ontwikkeld om een breed scala aan rijstijlen, brandstofkwaliteit en bedrijfsomstandigheden mogelijk te maken.

Het resultaat hiervan is vaak een compromis met suboptimale prestaties tot gevolg. Met ECU Flashing worden er aanzienlijke verbeteringen bereikt door de tekortkomingen van de standaard-ECU te corrigeren en de motor af te stemmen om het potentieel ervan volledig te benutten.


ECU Flashing is het proces van het bijwerken van de software die op de ECU van uw motor draait. Hiermee kunt u verschillende instellingen in uw ECU wijzigen en de prestaties van uw motor aanzienlijk verbeteren. 

Een groot aan motoren kunnen wij al voor u aanpassen. Bel voor alle informatie en of het ook voor uw motor mogelijk is naar onze werkplaats: 0521 342960